One Stop Building Solutions

Ολοκληρωμένες Λύσεις Δομικών Έργων

 

Ο Όμιλος G4 είναι ένας δυναμικός και συνεχώς αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών, με πολυετή εμπειρία στον τομέα των Δομικών κατασκευων και πορεία συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, προσπαθούμε να παραµείνουµε στην κορυφή!

 

Κύκλος Εργασιών:

 • Συστήματα Αλουμινίου
 • Ρολά - Γκαραζόπορτες
 • Ανακαίνιση
 • Αυτοματιμοί
 • Κατασκευές Σιδήρου

Επιχειρηματική δραστηριότητα:

Στις Δομικες Κατασκλευές  η REACTIVE LTD με αντικείμενο την μελέτη, την κατασκευή, την ανακαίνιση και την συντήρηση κτιρίων  δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα  οικοδομικών έργων, όπως διαμερίσματα συγκροτημάτων, μονοκατοικιών και εξοχικών κατοικιών, μεταλλικών κτιρίων, επαγγελματικών χώρων (πχ. ξενοδοχεία, καταστήματα, γραφεία κτλ.) ανακαινίσεις και επεκτάσεις κτιρίων.

Τα Κουφώματα Αλουμινίου που κατασκευάζει η DRYTECH OE με τον μοναδικό συνδυασμό της θερμοδιακοπής με τα ενεργιακά τζάμια και με το μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων επιτυγχάνουν τέλεια εφαρμογή, στιβαρότητα , αντοχή και μέγιστη Εξοικονόμηση Ενέργειας! Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην απόλυτη μόνωση που απαιτούν οι έντονες κλιματολογικές συνθήκες. Τα συστήματα των διατομών αλουμινίου που χρησιμοποιούμε, είναι προϊόντα καταξιωμένων στον χώρο διελάσεων εταιρειών, όπως EXALCO, ELVIAL & ALUMIL.

Τα Αντικουνουπικά συστήματα σήτας που προσφέρουμε κατασκευάζονται από την καταξιωμένη εταιρεία GS A.E.B.E. η οποία εγγυάται ποιότητα στην κατασκευή και ευκολία στην τοποθέτηση. Όλα τα προϊόντα πριν την παράδοση, δοκιμάζονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, έτσι ώστε να είναι ελεγμένα και έτοιμα προς τοποθέτηση. Οι Σήτες είναι σχεδιασμένες έπειτα από ενδελεχή μελέτη των αναγκών που προκύπτουν στις νέες κατασκευές και των απαιτήσεων για ελκυστικό σχεδιασμό και λειτουργικότητα. Από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο σύστημα όλα τα προϊόντα παρέχουν κομψές λύσεις εντομοπροστασίας σε οποιοδήποτε χώρο.

Στα Συστήματα Αυτοματισμού, με την εμπειρία και τις ικανότητες της εταιρείας μας μπορούμε να σας δώσουμε εξατομικευμένες συμβουλές. Η εκπαίδευση στις τεχνολογίες και τα προϊόντα Somfy θα αφουγκραστούν τις ανάγκες σας ώστε να θέσουμε όλες τις λύσεις που θα κάνουν το σπίτι σας ένα πιο εύκολο, πιο ασφαλές και πιο οικονομικό μέρος για να ζείτε. Οι λύσεις της Somfy δοκιμάζονται και ελέγχονται, και ως Somfy Expert η DRYTECH OE υπόσχεται υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης που να ανταποκρίνεται στον επαγγελματικό μας χάρτη.

Τα Συστήματα Ρολού & Γκαραζόπορτας στοχεύουν στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών, για αυτό και παράγονται από υψιλής ποιότητας πρώτες ύλες και είναι πιστοποιημένα από τους μεγαλύτερους διεθνείς οργανισμούς πιστοποιήσης ποιότητας.

Στην μελέτη διαρρύθμιση και σχεδίαση χορών η ομάδα DRYTECH DESIGN προσφέρει λησίες και ιδέες που θα ικανοποιήσουν ένα μεγάλο εύρος αναγκών των πελατών μας.

Τα προϊόντα μας βασίζονται σε Προηγμένες Τεχνολογίες και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας για πιο αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις, ενώ βελτιώνουν την καθημερινότητα του πελάτη.

Τέλος, ο Όμιλος G4,  αναγνωρίζοντας τις τάσεις της αγοράς έχει δημιουργήσει ένα αξιόλογο δίκτυο συνεργατών, το οποίο συμπληρώνει το στελεχωμένο από έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς συμβούλους προσωπικό της, με αποκλειστικό στόχο την προσφορά ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών χωρίς να χρειαστεί ο πελάτης να επικοινωνήσει με επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων (Όλα με μία Στάση).

 

 

One Stop Building Solutions

Ολοκληρωμένες Λύσεις Δομικών Έργων

 

 

 

 

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ 

 • Κάθε μας προϊόν έχει τη δική του ταυτότητα. Αναγράφει τη δική του πιστοποίηση CE, συνοδεύεται απο γραπτή εγγύηση και after sales service..
 • Παρέχουμε οργανωμένο service και εξυπηρέτηση πελατών..
 • Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες, που καλύπτουν κάθε απαίτηση του τελικού καταναλωτή, από συνεργάτες – προμηθευτές καταξιωμένους και αναγνωρισμένους στην διεθνή αγορά.
 • Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη αναλογία αξίας και τιμής (value for money)..

 

 

Ο επιχειρηματικός προσανατολισμός μας είναι άρρηκτα δεμένος με την ευρύτερη φιλοσοφία του Ομίλου, και αποσκοπεί στην αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. 

GROUP4 TEAM

Στις δραστηριότητες μας περιλαμβάνονται επίσης :

Οι μελέτες , επιβλέψεις και κατασκευές που αφορούν στην ενίσχυση και επισκευή υπαρχόντων οικοδομών που έχουν υποστεί φθορά για διαφορά αίτια (σεισμικές ή περιβαλλοντικές δράσεις ).

H ανακαίνιση καταστημάτων και κατοικιών

Εσωτερική διακόσμηση , καθώς και διαρρύθμιση εξωτερικών χώρων με φωτορεαλιστικη απεικόνιση.

Η ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων στα πλαίσια του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον».

Η έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.).

Επίσης γίνονται Κοστολογήσεις Έργων , Αρχιτεκτονικά τρισδιάστατα σχέδια 3D , και Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις.

Άμεση εξυπηρέτησή!

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, αναλαμβάνει υπεύθυνα να επιδιορθώσει οποιαδήποτε βλάβη παρουσιαστεί στα ρολά σας. Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει, είναι σε θέση να δώσει λύσεις σε τεχνικά προβλήματα που αφορούν σε ρολά αλουμινίου, γκαραζόπορτες και ρολά πλαστικά. Έχουμε την δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης εντός Αττικής.

 • Αναλαμβάνουμε το service ρολών αλουμινίου και πλαστικών.
 • Αντικατάσταση ιμάντα και ταμπακιέρα ρολού.
 • Αντικατάσταση σπασμένων τροχαλιών ρολού.
 • Αντικατάσταση πλήρη ρολών - μέρος ρολών (φθαρμένα ή σπασμένα φυλλαράκια).
 • Μετατροπή ρολών με ιμάντα σε ηλεκτρικά.
 • Επισκευή ρολών μανιβέλας.
 • Εξειδίκευση στα μοτέρ SOMFY

Για ένα σπίτι με προσωπικότητα!

Το χρώμα έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, πόσο μάλλον σε ένα περιβάλλον που μας αγκαλιάζει τις περισσότερες ώρες της ημέρας, όπως το σπιτικό μας. Η σύγχρονη αρχιτεκτονική υπαγορεύει όχι πλέον μουντές πόλεις και κτίρια, αλλά κατασκευές με άποψη και κυρίως νέες χρωματικές παραλλαγές. Η βαφή των κουφωμάτων, που απαρτίζουν το σπίτι μας, την εξοχική μας κατοικία ή οποιοδήποτε οικοδόμημα, αποτελεί το θέμα που θα αναπτύξουμε παρακάτω και που προσδίδει μια ξεχωριστή προσωπικότητα στο σύνολο, ανάλογα με τις προσωπικές μας προτιμήσεις.

Η ηλεκτροστατική βαφή, αποτελεί δημοφιλή τεχνολογία βαφής λόγω του χαμηλού κόστους (σε σύγκριση με την τεχνολογία φινιρίσματος ξύλου). Λειτουργεί ως εξής: επικαλύπτει την επιφάνεια του αλουμινίου με ειδικό στρώμα από πολυεστερικές ρητίνες, ώστε να προστατεύσει το κούφωμα από τη διάβρωση και να προσδώσει τον επιθυμητό χρωματισμό. Στη συγκεκριμένη μέθοδο, μπορείτε να βρείτε απεριόριστες χρωματικές επιλογές, ανάλογα με το γούστο και τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Η βαφή κουφωμάτων αλουμινίου με τη μέθοδο της ηλεκτροστατικής βαφής, απευθύνεται σε όλα τα βαλάντια και μας δίνει χωρίς αμφιβολία το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε ανάλογα με την περίπτωση. Τα χρώματα που βάφονται με τη μέθοδο αυτή, ποικίλουν και δίνουν διαφορετικό οπτικό αποτέλεσμα, ακόμα και διαφορετική υφή, δηλαδή γυαλιστερά, ματ, σαγρέ κτλ..

5 Χρόνια Εγγύηση

Στην DRYTECH HELLAS πιστεύουμε σε ένα συνολικό πλαίσιο ποιότητας, το οποίο βασίζεται τόσο στα εταιρικά μας χαρακτηριστικά, όσο και στην επιλογή υψηλού επιπεδου ποιότητας της πρώτης ύλης και τον εξαρτημάτων. Σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία, τη σύγχρονη πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής, σύγχρονα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας αλουμινίου, πορεία συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης λειτουργικών στοιχείων καθώς και του αισθητικού αποτελέσματος εξασφαλίζουμε στα προϊόντα μας να συνοδεύονται με Γραπτή Εγγύηση Ποιότητας & Καλής Λειτουργίας..

Επέκταση εγγύησης

Η επέκταση εγγύησης στα 10 χρόνια αφορά μια ολοκληρωμένη αντικατάσταση κουφωμάτων ή νέα οικοδομή στο οποίο παρέχει: Α. Service Pack Το service περιλαμβάνει : Λίπανση στα μηχανικά μέρη όπως και την ρύθμιση τους.....στο πρώτο και στο τρίτο service. Αντικατάσταση σε Βουρτσάκια, ροδάκια, ράουλα, κλειδαριές και χερούλια σε συρόμενα κουφώματα. Αντικατάσταση σε Λάστιχα τσιμούχες, σύστηματα μηχανισμού σε ανοιγόμενα κουφώματα ...στο δεύτερο και στο τέταρο service. Συντηρώντας τα κουφώματα σας με το πρόγραμμα service pack επιτυγχάνεται επέκταση εγγύησης καλής λειτουργίας από 5 σε 10 έτη και με αυτό τον τρόπο κοιμάστε ξένοιαστα και η εταιρεία μας μεριμνά για τα κουφώματα σας.

Άμεση εξυπηρέτησή!

Η σωστή συντήρηση των κτηρίων και ειδικότερα των κουφωμάτων, αυξάνει σημαντικά την διάρκεια ζωής τους και κατ’ επέκταση μειώνει την ενεργειακή κατανάλωση (χαμηλότερο κόστος ψύξης - θέρμανσης, θερμομόνωση και ηχομόνωση). Επίσης με την σωστή αναβάθμιση των πορτών ασφαλείας επιτυγχάνεται η μέγιστη ασφάλεια που μπορούν αυτά να προσφέρουν. Η εταιρεία μας, διαθέτει εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς που αναλαμβάνουν την συντήρηση των κουφωμάτων αλουμινίου, των ρολών παλαιών η νέων, είτε αυτά εγκαταστάθηκαν από την εταιρεία μας, είτε όχι. Έχουμε την δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης εντός Αττικής..

 

Ασφάλεια έξυπνης κατοικίας

| Somfy

Με την εμπειρία και τις ικανότητές της ετιρίας μας μπορούμε να σας δώσουμε εξατομικευμένες συμβουλές.

Διαβάστε περισσότερα..

Η EXALCO παρουσιάζει το νέο της σύστημα εισόδου, μια πρωτοπορία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, που θέτει υψηλά standards σε κάθε νέα οικοδόμηση ή ανακαίνιση κτιρίου. Πρόκειται για την Albio 135 Super Thermo, το σύστημα εισόδου με την υψηλότερη θερμομόνωση. με συντελεστή θερμοπερατότητας Uf = 0,6 w/m2K προσφέρει πρωτοφανείς μονωτικές επιδόσεις.